Ocmw Asse

Uitbating centrale keuken, bereiding en levering maaltijden, beheer en organisatie aankopen keuken, terbeschikkingstelling en onderhoud infrastructuur keuken


AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT
Uittreksel uit de officiële tekst. Gelieve de volledige officiële tekst in bijlage te raadplegen.
AFDELING I. AANBESTEDENDE DIENST
OCMW Asse
Gasthuisstraat 2, BE-1730 Asse
Contact: Mevrouw Nicole De Reuse
Tel: +32 24528067 Fax: +32 24522202 E-mail: nicole.dereuse@ocmw-asse.be
Internet adres(sen): www.ocmw-asse.be
AFDELING II.VOORWERP VAN DE OPDRACHT
II.1. BESCHRIJVING
II.1.1. Door de aanbestedende dienst aan de opdracht gegeven benaming:
Uitbating centrale keuken, bereiding en levering maaltijden, beheer en organisatie aankopen keuken, terbeschikkingstelling en onderhoud infrastructuur keuken
II.1.2. Type opdracht en plaats van uitvoering van de werken, levering van de goederen of verlening van de diensten:
Type opdracht: Leveringen.
Belangrijkste plaats van levering: OCMW Asse, Gasthuisstraat 2 te 1730 Asse
II.1.5. Korte beschrijving van de opdracht of de aankoop/aankopen:
Uitbating centrale keuken, bereiding en levering maaltijden, beheer en organisatie aankopen keuken, terbeschikkingstelling en onderhoud infrastructuur keuken
II.1.8. Verdeling in percelen: Neen.
II.2. HOEVEELHEDEN OF OMVANG VAN DE OPDRACHT
II.2.1. Totale hoeveelheid of omvang:
Geraamde waarde zonder BTW: 1200000.00 EUR .
AFDELING III. JURIDISCHE, ECONOMISCHE, FINANCIËLE EN TECHNISCHE INLICHTINGEN
VOORWAARDEN VOOR DEELNEMING
III.2.1. Persoonlijke situatie van ondernemers:
Door in te schrijven op deze opdracht verklaart de inschrijver zich niet in een toestand van uitsluiting te bevinden, zoals bedoeld in artikel 20 §§1 en 1/1 van de wet van 15 juni 2006 betreffende overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor werken, leveringen en diensten en artikel 61 tot en met 66 van het koninklijk besluit van 15 juli 2011 betreffende plaatsing overheidsopdrachten klassieke sectoren.
Authentieke of onderhandse akte waaruit de bevoegdheid van de ondertekenaar van de offerte blijkt of een gewaarmerkt afschrift van zijn volmacht.
III.2.2. Economische en financiële draagkracht:
Een passende bankverklaring opgesteld overeenkomstig het model vervat in bijlage 3 van het KB van 15 juli 2011.
III.2.3. Vakbekwaamheid:
* Een lijst van de voornaamste leveringen die gedurende de afgelopen drie jaar werden verricht, met vermelding van het bedrag, de datum en van de publiek- of privaatrechtelijke instanties waarvoor zij bestemd waren. De leveringen worden aangetoond door attesten die de bevoegde autoriteit heeft afgegeven of medeondertekend of, in geval van leveringen voor een particuliere afnemer, door attesten van de afnemer of bij ontstentenis eenvoudigweg door een verklaring van de leverancier.
* Een beschrijving van de technische uitrusting, van de door de leverancier getroffen maatregelen om de kwaliteit te waarborgen, en van de door zijn onderneming geboden mogelijkheden op het vlak van studie en onderzoek.
* Een lijst met de namen en de beroepskwalificaties van de personen die belast zijn met de uitvoering van de opdracht (d.m.v. diploma's, attesten of aantonen van ervaring van min. 3 jaar binnen de sector)
- Ervaring in de keuken
- Interne of externe vakopleiding
- Praktisch kennis van het werk, basisbereidingen, recepten en werkwijze
- Kennis voedingsleer, hygiëne en veiligheid
- Kennis keukenapparatuur
AFDELING IV. PROCEDURE
IV.1. TYPE PROCEDURE:
Openbaar.
IV.2. GUNNINGSCRITERIA:
Economisch meest voordelige aanbieding, gelet op de onderstaande criteria:
Criterium 1: Het bedrag van de offerte*, Weging: 30
Criterium 2: Vergoeding voor de terbeschikkingstelling van de infrastructuur, Weging: 20
Criterium 3: Kwalificaties van de voorgestelde kok-keukenbeheerder, Weging: 20
Criterium 4: Aantoonbare referenties rusthuizen in de regio en Vlaanderen in de productie ' ter plaatse' volgens het principe van ontkoppeld koken, Weging: 10
Criterium 5: Instrumenten voor integrale kwaliteitsbewaking, Weging: 10
Criterium 6: Ondersteuning door o.a. de district manager, Weging: 10
IV.3. ADMINISTRATIEVE INLICHTINGEN
IV.3.3. Voorwaarden voor de verkrijging van bestekken en aanvullende documenten of een beschrijvend document
Termijn voor ontvangst van aanvragen voor documenten of voor toegang tot documenten: 7/11/2016
Tegen betaling verkrijgbare documenten: Neen.
IV.3.4. Termijn voor ontvangst van inschrijvingen of deelnemingsaanvragen: 8/11/2016 - 10:30
IV.3.8. Omstandigheden waarin de inschrijvingen worden geopend:
Datum: 8/11/2016 - 10:30
Plaats: OCMW Asse, Sociaal Huis, vergaderzaal ouderenzorg, Gasthuisstraat 2, 1730 Asse
AFDELING VI: AANVULLENDE INLICHTINGEN
VI.3. NADERE INLICHTINGEN
Plaatsbezoek vereist en verzuimen aan plaatsbezoek leidt tot nietigheid van de offerte:
Plaatsbezoek
Inschrijvers die een offerte wensen in te dienen voor de uitbating van de keuken zijn verplicht om een plaatsbezoek uit te voeren. Het attest van plaatsbezoek wordt aan de offerte toegevoegd. Een offerte ingediend zonder een plaatsbezoek wordt niet weerhouden.
U maakt hiervoor een afspraak met mevrouw Nicole De Reuse, secretaris en leidend ambtenaar in dit dossier.
U dient het attest in bijlage correct ingevuld toe te voegen aan uw offerte.
Voorstelling kandidaat kok-keukenbeheerder
Er dient een voorstelling van minstens één kandidaat chef-keukenbeheerder - die kan ingezet worden in de keuken van het OCMW per 1/1/2017 - te gebeuren.
VI.5. DATUM VAN VERZENDING VAN DEZE AANKONDIGING: 21/9/2016

Vergelijkbare advertenties van BDA