Infrabel - Directie Asset Management

TR 206302 - Burgerlijke bouwkunde voor uitbreiding bedding tussen Landegem en Aalter



Deze mededeling heeft betrekking op de publicatie van een:   AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT - NUTSSECTOREN  
Uittreksel uit de officiële tekst.

AFDELING I. AANBESTEDENDE DIENST

I.1. Naam en adressen

Officiële benaming :  INFRABEL - Directie Asset Management
Postadres :  Koningin Maria-Hendrikaplein 2 , BE - 9000   Gent
Contactpersoon:   TUC RAIL N.V., via het forum vraag & antwoord aan het adres van het kopersprofiel
E-mail:   ppcell@tucrail.be
Internetadres(sen):   www.infrabel.be   https://enot.publicprocurement.be/enot-war/preViewNotice.do?noticeId=312327


AFDELING II. VOORWERP

II.1. Omvang van de aanbesteding

II.1.1. Benaming
TR 206302 - Burgerlijke bouwkunde voor uitbreiding bedding tussen Landegem en Aalter  
Referentienummer:   I-AM (TR)-TR206302 -F05_0
II.1.2. Voornaamste CPV-code :  45221000
II.1.3. Type opdracht :  werken
II.1.4. Korte beschrijving
Opdracht TR 206302 omvat de bouwkundige werken in het baanvak Landegem-Aalter voor de uitbreiding van de spoorlijn 50A (Gent-Brugge) van 2 naar 4 sporen.
II.1.6. Inlichtingen over percelen
Verdeling in percelen:   NEE

II.2. Beschrijving

II.2.3. Plaats van uitvoering
NUTS-code(s):   BE23
Voornaamste plaats van uitvoering:   Landegem-Aalter
II.2.4. Beschrijving
Opdracht TR 206302 omvat de bouwkundige werken in het baanvak Landegem-Aalter voor de uitbreiding van de spoorlijn 50A (Gent-Brugge) van 2 naar 4 sporen. De opdracht omvat alle bijkomende noodzakelijke studies en berekeningen en de uitvoering van de werken.   Specifiek omvat de opdracht volgende elementen:    Assistentie bij het archeologisch onderzoek volgens de bepalingen van Onroerend Erfgoed;    De bouw en vernieuwing van diverse kunstwerken:   o KW01 - Rondwegtunnel Hansbeke: ondertunneling bestaande en nieuwe sporen met behulp van trogdekken;   o KW02 - Stopplaats Hansbeke: bouw van een nieuwe onderdoorgang met .behulp .van. trogdekken, bouw van trappen en toegangshellingen, perrons, luifels, .   o KW03 - Onderdoorgang Reibroekdreef: opvullen van de bestaande onderdoorgang   o KW05 - Stopplaats Bellem: opvullen bestaande onderdoorgang, bouw van een nieuwe onderdoorgang (koker), bouw van trappen en toegangshellingen, perrons, luifels, .   o KW07 - Overbrugging Lotenhullestraat: ophogen van het bestaande brugdek, vernieuwing onderdelen bestaande brug, .   o KW08 - Onderdoorgang Korte Kave: opvullen bestaande onderdoorgang   o KW09 - Overbrugging Bellemstraat: uitbreiden van de bestaande brug met trogdekken voor het 3e en 4e spoor   o Steunmuur Borluutlaan: bouwen van L-muren   o Steunmuren Bellemstraat: bouwen van L-muren   o Steunmuur Weibroekdreef: uitvoeren van een caissonconstructie met secanspalen, afgewerkt met terraselementen   o Duikers en ecotunnels   o Beschermplaat voor leidingen van Fluxys en Air Liquide    De bouw van voedings- en verlichtingsinstallaties van de stopplaatsen Hansbeke en Bellem;    Het verplaatsen van bestaande en aanleggen van nieuwe wegenis langs de sporen; het aanleggen van de Rondweg Hansbeke; de heraanleg van brugtracé Lotenhullestraat, en het aanpassen van kruisende wegen aan de Bellemstraat en Weibroekdreef.;    Aanleg van volledige nieuwe stationsomgevingen in Bellem en Hansbeke;    Het aanleggen van de bedding voor een 3e en 4e spoor, inclusief hydraulica, bovenleidingsmassieven, kabelsleuven, .;    Het verplaatsen van bestaande en aanleg van nieuwe afwateringsgrachten, aanleggen van collectoren (RWA/DWA), verplaatsen van bestaande collectoren, aansluiten van nieuwe collectoren op bestaande afwateringssystemen, opvangen van bestaande afwateringssystemen op nieuwe stelsels, aanpassen van aansluitingen van waterlopen op aangepaste duikers, opvangen van bestaande grachten op nieuwe grachten, opvangen van landbouwdrainages, .;    Het plaatsen van geluidsschermen en afsluitingen;    Het aanpassen van de bestaande sporen in de zone van de perrons en aanpassingen aan de bestaande spooruitrustingen;    Omgevingswerken en groenaanleg.;    Ontwerp- en uitvoeringsstudies voor bovenstaande werken.  
II.2.5. Gunningscriteria
Prijs
II.2.7. Looptijd
1200   dag(en)
Verlenging mogelijk:   NEE


AFDELING III. JURIDISCHE, ECONOMISCHE, FINANCIELE EN TECHNISCHE INLICHTINGEN

III.1. Voorwaarden voor deelneming

III.1.1 Geschiktheid om de beroepsactiviteit uit te oefenen, waaronder de vereisten in verband met de inschrijving in het beroeps- of handelsregister
Lijst en beknopte beschrijving van de voorwaarden:  
Belgische erkenning van aannemers van werken: Categorie E, klasse 8


AFDELING IV. PROCEDURE

IV.1.1 Proceduretype
Openbare procedure

IV.1.8 Inlichtingen over de Overeenkomst inzake overheidsopdrachten (GPA)
De opdracht valt onder de GPA:   NEE

IV.2 ADMINISTRATIEVE INLICHTINGEN:
IV.2.2 Termijn voor de ontvangst van blijken van belangstelling   2018-09-03   12:00
IV.2.4 Talen die mogen worden gebruikt bij het indienen van inschrijvingen of aanvragen tot deelneming :   NL
IV.2.7 Begin van de gunningsprocedures
Datum:   2018-09-03
Plaatselijke tijd:   12:00

AFDELING VI. AANVULLENDE INLICHTINGEN


VI.3. Nadere inlichtingen
Er wordt een facultatieve inlichtingenvergadering op de zetel van TUC RAIL georganiseerd voor de aannemers waar zij bijkomende uitleg kunnen bekomen omtrent de uit te voeren werken en studies.Deze inlichtingenvergadering zal plaats vinden op 28/06/2018 om 9uur. Modaliteiten: zie het deel "Algemene contractuele bepalingen" van het bestek.Eventuele vragen over het bestek dienen ten laatste 10 dagen voor de uiterste datum voor het indienen van de offerte, gesteld te worden via het Forum "Vraag antwoord" hernomen in het adres van het kopersprofiel.

VI.4 Beroepsprocedures

VI.4.1 Beroepsinstantie
Raad van State
Wetenschapsstraat 33 ,  BE - 1040   Brussel
Internetadres(sen):   http://www.raadvst-consetat.be

VI.4.3 Beroepsprocedure
Precieze aanduiding van de termijn(en) voor beroepsprocedures
Zie artikel 23 van de wet van 17/06/2013 betreffende demotivering, de informatie en de rechtsmiddelen inzake overheidsopdrachten,bepaalde opdrachten voor werken, leveringen en diensten en concessies.

VI.5 Datum van verzending van deze aankondiging
2018-06-19

Vergelijkbare advertenties van BDA