Gemeente Zelzate

VERKOOP ONDER LASTENVOORWAARDEN VAN EEN PROJECTGEBIED AAN DE VERBROEDERINGSLAAN TE ZELZATE



Deze mededeling heeft betrekking op de publicatie van een:   AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT  
Uittreksel uit de officiële tekst.

AFDELING I. AANBESTEDENDE DIENST

I.1. Naam en adressen

Officiële benaming :  Gemeente Zelzate
Postadres :  Grote Markt 1 , BE - 9060   Zelzate
Contactpersoon:   De heer Guy Verbuyst
Tel:   +32 93459569
Fax:   +32 93428743
E-mail:   guy.verbuyst@zelzate.be
Internetadres(sen):   www.zelzate.be  


AFDELING II. VOORWERP

II.1. Omvang van de aanbesteding

II.1.1. Benaming
VERKOOP ONDER LASTENVOORWAARDEN VAN EEN PROJECTGEBIED AAN DE VERBROEDERINGSLAAN TE ZELZATE  
Referentienummer:   besteknr. ZZ1
II.1.2. Voornaamste CPV-code :  45210000
II.1.3. Type opdracht :  werken
II.1.4. Korte beschrijving
zie II.2.4
II.1.6. Inlichtingen over percelen
Verdeling in percelen:   NEE

II.2. Beschrijving

II.2.3. Plaats van uitvoering
NUTS-code(s):   BE233
Voornaamste plaats van uitvoering:   Zelzate
II.2.4. Beschrijving
OPROEP VERKOOP ONDER LASTVOORWAARDEN VAN EEN PROJECTGEBIED AAN DE VERBROEDERINGSLAAN TE ZELZATE   De gemeenteraad van maart 2018 heeft goedgekeurd dat de site Verbroederingslaan, waar de huidige velden van KKV Zelzate zich bevinden, te verkopen met lastvoorwaarden. Deze lastvoorwaarden behelsen de bouw en ontwikkeling van een multifunctionele sportsite op het koppelingsgebied Zelzate Zuid.   De ontwikkeling van het koppelingsgebied Zelzate Zuid tot ontspanningszone met een combinatie van sport, zorg, recreatie en natuur. Hierdoor vormt de zone een aantrekkingspool voor uiteenlopende doelgroepen binnen de gemeente.   Deze realisatie wordt gefinancierd door de opbrengsten uit de ontwikkeling van de huidige sportterreinen aan de Verbroederingslaan.   De in deze selectieleidraad gestelde condities betreffen geen bestekmatige eisen maar vloeien voort uit beide ruimtelijke aandachtspunten in de zin van art. 1.1.4 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening en art. 23 van de Grondwet: de zorg voor een kwalitatief betaalbaar woonaanbod en voor een gezonde sportieve omgeving.   Deze bevraging betreft geen overheidsopdracht in de zin van de overheidsopdrachtenreglementering, maar desalniettemin wordt de bevraging georganiseerd in overeenstemming met het gelijkheidsbeginsel met in acht name van onder meer de principes van transparantie en gelijkheid.  
II.2.5. Gunningscriteria
Kwaliteitscriteria:
*  TEAMSAMENSTELLING  -  weging:   20
*  REFERENTIES  -  weging:   30
*  CONCEPTVISIE  -  weging:   50
Prijs  -  weging:   0
II.2.7. Looptijd
Aanvang (dd/mm/jjjj):   2018-09-24
Einde (dd/mm/jjjj):   2020-09-24
Verlenging mogelijk:   NEE


AFDELING III. JURIDISCHE, ECONOMISCHE, FINANCIELE EN TECHNISCHE INLICHTINGEN

III.1. Voorwaarden voor deelneming

III.1.1 Geschiktheid om de beroepsactiviteit uit te oefenen, waaronder de vereisten in verband met de inschrijving in het beroeps- of handelsregister
Lijst en beknopte beschrijving van de voorwaarden:  
De inschrijver legt het door hen ingevulde Uniform Europees Aanbestedingsdocument voor, dat bestaat uit een bijgewerkte eigen verklaring en dat door de aanbestedende overheid als voorlopig bewijs wordt aanvaard ter vervanging van door overheidsinstanties of derden afgegeven documenten of certificaten die bevestigen dat de betrokken inschrijver aan alle hierna vermelde voorwaarden voldoet :1° hij bevindt zich niet in een van de uitsluitingssituaties als bedoeld in de artikelen 67 tot 69 van de wet van 17 juni 2016;2° hij voldoet aan de toepasselijke selectiecriteria als vastgesteld overeenkomstig artikel 71 van de wet van 17 juni 2016.

III.1.2 Economische en financiële draagkracht
Lijst en beknopte beschrijving van de selectiecriteria:
1. Verklaring van een bankinstelling waarbij de kredietwaardigheid van de ontwikkelaar wordt gegarandeerd2. Verklaring op eer waarbij ontwikkelaar en ontwerpteam aangeven zich niet in een van de volgende gevallen te bevinden: bij een vonnis dat in kracht van gewijsde is gegaan, veroordeeld is voor:- deelname aan een criminele organisatie als bedoeld in artikel 324bis van het Strafwetboek- omkoping als bedoeld in artikelen 246 en 250 van het Strafwetboek- fraude als bedoeld in artikel 1 van de overeenkomst aangaande de bescherming van de financiële belangen van de Gemeenschap, goedgekeurd door de wet van 17 februari 2002- witwassen van geld als bedoeld in artikel 5 van de wet van 11 januari 1993 tot voorkoming van het gebruik van het financieel stelsel voor het witwassen van geld en de financiering van terrorisme.

III.1.3 Technische en beroepsbekwaamheid
Lijst en beknopte beschrijving van de selectiecriteria:
1. Het selectiedossier omvat verplicht volgende stukken:(1) Samenstelling kandidaat-koper (ontwikkelaar en ontwerpteam) = selectiecriteria 20/100 (maximum 10 pagina's equivalent A3)De teamsamenstelling en -voorstelling geeft een inzicht van de technische en organisatorische bekwaamheid van de kandidaat-koper en een beschrijving van het samenwerkingsverband. De samenwerking met eventuele andere partners wordt ook uiteengezet en gemotiveerd.(2) Overeenkomst / samenwerking tussen ontwikkelaar en ontwerpteam(3) Verklaring op eer waarbij ontwikkelaar en ontwerpteam aangeven zich niet in een van de gevallen vermeld onder 3.2.1 te bevinden (4) Verklaring van een bankinstelling waarbij de kredietwaardigheid van de ontwikkelaar wordt gegarandeerd(5) Conceptvisie = selectiecriteria 50/100 (maximum 20 pagina's equivalent A3)Deze nota geeft de visie van de kandidaat-koper weer en de wijze waarop die beantwoordt aan de gedefinieerde stedenbouwkundige aspiraties.(6) Voorlopig prijsvoorstel nopens de geldelijke koopsom van ten minste 1.000.000 EUR.



AFDELING IV. PROCEDURE

IV.1.1 Proceduretype
Openbare procedure
Versnelde procedure: JA
Motivering

IV.1.8 Inlichtingen over de Overeenkomst inzake overheidsopdrachten (GPA)
De opdracht valt onder de GPA:   JA

IV.2 ADMINISTRATIEVE INLICHTINGEN:
IV.2.2 Termijn voor de ontvangst van blijken van belangstelling   2018-07-13   12:00
IV.2.4 Talen die mogen worden gebruikt bij het indienen van inschrijvingen of aanvragen tot deelneming :   NL
IV.2.6 Minimumtermijn gedurende welke de inschrijver zijn inschrijving gestand moet doen
De inschrijving moet geldig blijven tot (dd/mm/jjjj):   2018-11-10
IV.2.7 Begin van de gunningsprocedures
Datum:   2018-07-13
Plaatselijke tijd:   12:00
Adres:   geen publieke opening van de offertes Inlichtingen over gemachtigde personen en de openingsprocedure
Er is een publieke opening van de offertes voorzien


AFDELING VI. AANVULLENDE INLICHTINGEN


VI.3. Nadere inlichtingen
https://cloud.3p.eu/Downloads/1/1028/7O/2018Deze bevraging betreft geen overheidsopdracht in de zin van de overheidsopdrachtenreglementering, maar desalniettemin wordt de bevraging georganiseerd in overeenstemming met het gelijkheidsbeginsel met in acht name van onder meer de principes van transparantie en gelijkheid. Deze aankondiging betreft een versnelde, openbare procedure. Motivering voor het gebruik van een versnelde procedure: geen overheidsopdracht

VI.4 Beroepsprocedures

VI.4.1 Beroepsinstantie
Raad Van State
Wetenschapsstraat 33 ,  BE - 1040   Brussel

VI.5 Datum van verzending van deze aankondiging
2018-06-20

Vergelijkbare advertenties van BDA